BEHANDLINGSTYPER

FÅ DEN RIGTIGE VEJLEDNING

KONTAKT

BEHANDLING AF TYNDT HÅR FOR MÆND OG KVINDER

Scalp Micropigmentation reducerer den synlige kontrast mellem hår og de hårløse bare pletter, hvilket skaber en illusion af større tæthed og fyldigere struktur hårsækkene imellem. Vi tilbyder behandling for tyndt hår til både mænd og kvinder. Tyndt hår i alt for tidlig en alder rammer mange på forfængeligheden. Hår sammenkobles ofte med ungdom, virilitet, skønhed og styrke, derfor oplever mange af vores klienter en fornyet selvtillid og et stærkere selvbillede efter en tyndt-hår-behandling.

Behandlingen Scalp Micropigmentation giver vores klienter muligheden for at skabe en perfekt illusion af tæt hørvækst. Pigmenteringen, som vi injicerer i de bare pletter i hovedbunden, går i ét med dit naturlige hår – sammensmeltningen mellem Scalp Micropigmentationen og dit eget hår er så fotorealistisk, at det næsten er umuligt at bemærke forskellen.

SMP behandling

OM METODEN – TYNDT HÅR BEHANDLING

Scalp Micropigmentation er en komplet ufarlig metode til at opnå en perfekt illusion af tættere hårvækst. Alle vores teknikere har speciale i 3D pigmentering, og er uddannet ved Danmarks førende SMP Master teknikker. Alle vores ansatte prioriterer høj detaljebevidsthed og den perfektionisme, det kræver for en tilfredsstillende behandling. Metoden tilhører det paramedicinske felt, hvilket garanterer dig en høj faglig tilgang, når du ønsker en tyndt-hår-behandling hos os.

HVAD ER PRISEN FOR EN BEHANDLING HOS SCALP HAIR ILLUSION

Ønsker du en behandling for tyndt hår i vores klinik, er du mere end velkommen til at kontakte os for en gratis konsultation, hvor vi gennem en grundig undersøgelse og analyse giver et tilbud på et forløb, der er skræddersyet til din specifikke situation. For det meste er 3-5 behandlinger optimalt. Prisen for en behandling af tyndt hår for både kvinder og mænd befinder sig typisk i lejet mellem 9.000 kr. og 12.000 kr. Når vi har fastsat prisen for din behandling, betales beløbet over de første tre sessions.

Ønsker du at få en professionel tynd-hår-behandling?
Book tid til en gratis konsultation på +45 53 54 55 89.

BOOK ET GRATIS MØDE

LAD OS SAMMEN BOOKE EN TID TIL DIN FØRSTE BEHANDLING

KONTAKT

BOOK ET GRATIS MØDE

Lad os sammen booke en tid til din første behandling

KONTAKT