SMP

OM BEHANDLINGEN

KONTAKT

SMP I DANMARK

SCALP MICRO PIGMENTATION UDFØRT AF PROFESSIONEL BEHANDLER

Er du ked af dit hårtab? Føler du dig begrænset af dit hårtab i sociale sammenhænge og i hverdagen? Hos Scalp Hair Illusion er vi specialister i SMP i Danmark – en effektiv og ukompliceret behandling, som giver dig et naturligt og realistisk resultat, der samtidig kan holde i flere år. Få mere at vide om SMP behandling her på siden – og kom i gang med behandlingen allerede indenfor kort tid.

ER EN HÅRTATOVERING OG EN SCALP MICROPIGMENATION DET SAMME?

Den tekniske betegnelse for en hårtatovering er scalp micropigmentation. Men det er faktisk en smule misvisende at kalde en SMP for en hårtatovering, da teknikken og fremgangsmåden ikke er den samme som ved en almindelig tatovering. Den nål, der bruges til en scalp micropigmentation, er meget finere og mindre end dem, som bruges til tatoveringer. Den finere nål sikrer dels en millimeterpræcis micropigmentation, ligesom den sikrer en mere skånsom og smertefri behandling. Under behandlingen får patienten tusindvis af små pigmenteringer på hovedbunden som til forveksling ligner små, korte hår.

SMP BEHANDLING I DK UDEN KOMPLIKATIONER

Med en SMP behandling hos os kan du være sikker på en professionel behandling, hvor du ikke vil opleve generende bivirkninger efter endt behandling. Behandlingen er effektiv og kan klares med 3-4 sessions – behandlingstiden afhænger naturligvis af omfanget af dit hårtab.

Behandlingen er kendt som SMP her i Danmark eller hårpigmentering. Uanset hvilket navn, du bruger om behandlingen, kan du være sikker på et langtidsholdbart resultat, hvor der kun er brug for et touch-up med nogle års mellemrum.

FÅ ET TILBUD PÅ SMP BEHANDLING

Den nøjagtige pris for SMP behandling hos os her i Danmark er varierende, da flere faktorer spiller ind. Eksempelvis størrelsen af behandlingsområdet samt hvor mange behandlinger, vi vil anbefale. Du kan se eksempler på SMP / hårpigmentering priser her.

Er du nysgerrig på SMP behandling? Så er du velkommen til at ringe til os på +45 53 54 55 89. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit hårtab.

SMP Treatment in Denmark? Call us at +45 53 54 55 89.

BOOK ET GRATIS MØDE

LAD OS SAMMEN BOOKE EN TID TIL DIN FØRSTE BEHANDLING

KONTAKT

BOOK ET GRATIS MØDE

Lad os sammen booke en tid til din første behandling

KONTAKT