BEHANDLINGSTYPER

FÅ DEN RIGTIGE VEJLEDNING

KONTAKT

SKALDETHED – PROFESSIONEL BEHANDLING AF HÅRTAB

Alt for tit sker det det, at ”hårtab” og ”mænd” indgår et for tidligt ægteskab. I vores klinik møder vi sågar mænd i tyverne, som oplever problemer med skaldethed. Grunden til det tidlige hårtab er ude af den enkeltes hænder, da det for det meste skyldes en forhøjet produktion af hormonet testosteron, som indvirker på en fortynding af håret. De bare pletter og den synlige skalp får os til at se ældre ud, end vi er. Vi kender alle udtrykket ”hentehår”, som ikke er en så effektiv metode til at dække de bare pletter ved at redde håret henover de tyndere områder.

Heldigvis findes der nye alternativer indenfor behandling af hårtab. Scalp Micropigmentation giver dig muligheden for, på realistisk vis, at lade ny pigmentation gå i ét med dit eget naturlige hår, uden at nogen vil bemærke det. Behandlingen vil give din hovedform og ansigt et mere synkronisk præg, som skaber et yngre helhedsindtryk af dig.

HÅRTAB BEHANDLING – FREMGANGSMETODE

Scalp Micropigmentation er en ufarlig behandlingsmetode, der giver en perfekt illusion af naturligt hår. Vores eksperter indenfor paramedicinsk teknologi injicerer micro-pigmenter i de bare pletter på din hovedbund, så samtlige af hårsækkene får et regelmæssigt og tæt mønster, der går naturligt i ét med din egen hårvækst.

HVAD KOSTER SMP BEHANDLING FOR SKALDETHED

Hårtab hos mænd skaber for mange et ubegrundet lavt selvbillede – måske grundet at hårpragt kulturhistorisk sammenkobles med virilitet og mandighed. Skulle du ønske en behandling af hårtab på vores klinik, kan prisen variere alt efter mængden af hårtab. Ofte er 3-5 behandlinger nødvendige for at få det bedste resultat. Den aftalte pris betales over de første 3 sessions. Prisen for en hårtab-behandling findes typisk i lejet mellem 12.000 kr. og 16.000 kr. Vi anbefaler altid, at du booker en gratis og uforpligtende tid til konsultation på vores klinik, så vi kan give en præcis pris.

Ønsker du at få en løsning på din skaldethed?
Book tid til en gratis konsultation på +45 53 54 55 89.

BOOK ET GRATIS MØDE

LAD OS SAMMEN BOOKE EN TID TIL DIN FØRSTE BEHANDLING

KONTAKT

BOOK ET GRATIS MØDE

Lad os sammen booke en tid til din første behandling

KONTAKT