BEHANDLINGSTYPER

FÅ DEN RIGTIGE VEJLEDNING

KONTAKT

HØJE TINDINGER – BEHANDLING ER NU MULIG

Høje tindinger er en meget udbredt og almindelig type hårtab, som kan ramme mænd i næsten alle aldre. Den ulige hårgrænse kan få dig til at fremstå ældre, end du egentlig er. Det er almindelig kendt med mænd, der lader pandehåret gro for at skjule de høje tindinger. Scalp Micoropigmentation gør det muligt at camouflere de vigende hårgrænser, så de nye pigmenter vil skabe en naturlig bro til din rigtige hårvækst. Behandlingen giver dit ansigt et synkronisk præg, som måde skaber et naturligt helhedsindtryk af foryngelse og harmoni.

HVORDAN FOREGÅR DET – HØJE TINDINGER BEHANDLING

Scalp Micropigmentation er et hår-behandlingssystem, der simulerer dit naturlige hår så realistisk, at ingen kan bemærke forskellen. Metoden tilhører begrebet paramedicinsk teknologi, hvor micro-pigmenter injiceres i hovedbundens hårløse områder – således skabes der et realistisk udseende af hårsække, der går i ét med din naturlige hårvækst.

FØRST OG SIDST HANDLER DET OM DIT VELVÆRE

De fleste af os kender myten om den stærke Samson, der bliver skalperet og forrådt af sin elskede Dalila. Efter tabet af sin manke må han erfare, at han ikke længere besidder overmenneskelige kræfter – det var i kraft af hårvæksten styrken besad. I dag udstråler håret stadigvæk virilitet og mandighed. Derfor oplever mange af vores klienter fornyet selvtillid, når de først har gennemgået en behandling for høje tindinger.

PRIS OG BEHANDLINGSFORLØB – FÅ EN UFORPLIGTENDE KONSULTATION

Prisen for et behandlingsforløb kan variere alt efter, hvor markante de høje tindinger er. Prisen fastsættes ud fra, hvor mange individuelle behandlinger et tilfredsstillende resultat kræver.

Typisk er det nødvendigt med 3-5 behandlinger af høje tindinger, før det ønskede resultat opnås. Når behandlingen er færdig giver vi et gratis touch-up. Prisen vil i de fleste tilfælde lægge mellem 6.000 kr. og 9.000 kr. Den aftalte pris betales over de første 3 sessions. Den eksakte pris kan vi give ved en gratis og uforpligtende konsultation. Du kan allerede i dag ringe og bestille tid hos en af vores Scalp Micropigemntation eksperter. Kontakt os på +45 53 54 55 89.

BOOK ET GRATIS MØDE

LAD OS SAMMEN BOOKE EN TID TIL DIN FØRSTE BEHANDLING

KONTAKT

BOOK ET GRATIS MØDE

Lad os sammen booke en tid til din første behandling

KONTAKT