BEHANDLINGSTYPER

FÅ DEN RIGTIGE VEJLEDNING

KONTAKT

SKALDETHED

Hvis du er skaldet helt eller delvist, eventuelt med hår i nakke og side, kan vi med scalp micropigmentation skabe en visuel 3D effekt af kort barberet hår. En illusion af hår som ingen vil bemærke.

Læs mere: Behandling af skaldethed.

TYNDT HÅR

Scalp micropigmentation reducerer den synlige kontrast mellem hår og hud, hvilket skaber en illusion af større tæthed og fyldigere hår. Vi kan udføre nøjagtig den samme behandling på kvinder som ønsker at beholde deres lange hår.

Læs mere: Behandling af tyndt hår.

HØJE TINDINGER

Høje tindinger er den mest almindelige type hårtab, og får ofte folk til at se ældre ud. Scalp micropigmentation gør det muligt at camouflere lige netop det område der bekymrer dig, og få det til at fade flot sammen med din nuværende hårgrænse, hvilket vil forynge dit udseende betydeligt.

Læs mere: Behandling af høje tindinger.

ALOPECIA

Flere der lider af alopecia kommer til os for at genoprette deres hårgrænse. Alopecia kan variere i sværhedsgrad fra én person til en anden, men med en målrettet og fleksibel proces giver det os mulighed for at genoprette dit visuelle udseende.

ARVÆV

Scalp micropigmentation kan effektivt hjælpe med at skjule ardannelse efter en evt. hårtransplantation. Synligheden af arret vil blive reduceret betydelig, ved at camouflere det beskadiget område med små dots.

BOOK ET GRATIS MØDE

LAD OS SAMMEN BOOKE EN TID TIL DIN FØRSTE BEHANDLING

KONTAKT

BOOK ET GRATIS MØDE

Lad os sammen booke en tid til din første behandling

KONTAKT