HÅRPIGMENTERING

DET RIGTIGE VALG

KONTAKT

HÅRPIGMENTERING HOS SCALP HAIR ILLUSION – PROFESSIONEL BEHANDLING

Hårtab er for mange mænd et problem, der fylder meget, og mange vil i større eller mindre grad opleve hårtab gennem livet. Høje tindinger, tyndt hår eller helt eller delvist skaldethed er hyppige problemer, som der for bare få år siden var meget lidt at stille op overfor. I dag er der flere forskellige muligheder. Hos Scalp Hair Illusion er vi specialister i hårpigmentering, der både er en tryg og effektiv behandling med en hurtig og synlig virkning. Læs med her og få mere at vide om hårpigmentering.

Du kan også fange os på +45 53 54 55 89, hvor vi er klar til at svare på spørgsmål og tage imod din tidsbestilling til en indledende og uforpligtende konsultation.

HVORDAN FOREGÅR HÅRPIGMENTERING MOD HÅRTAB

Hårpigmentering – eller hårtattoo – er et avanceret og revolutionerende behandlingssystem, der skaber en naturtro 3D simulering af mikro-hår. Illusionen er så realistisk, at ingen vil bemærke, at det ikke er dit eget hår. Små pigmenter injiceres i hovedbunden, og giver derved et naturligt udseende af hårsække.

Hårpigmentering kan både være et godt match for dig, der er helt eller delvist skaldet, har høje tindinger, tyndt hår, eller hvis du lider af Alopecia eller arvæv. Du kan læse mere om de forskellige behandlingsløsninger her.

NATURTRO TATOVERET HÅR PÅ HOVEDET – SKRÆDDERSYET LØSNING TIL DIG

Ved den indledende konsultation, bliver vi i fællesskab enige om den behandling, der passer til dine ønsker. Her fastlægger vi også omfanget af behandlingen og en pris. Den nøjagtige pris for hårtattoo er varierende, da flere forskellige faktorer spiller ind såsom størrelsen på området samt omfanget af dit hårtab. Det er vigtigt for os, at du er tryg gennem hele processen, så vi sørger altid for at informere dig grundigt om behandlingen.

Læs evt. mere om spørgsmål og svar i vores FAQ.

Vil du væres sikker på et flot og tilfredsstillende resultat ned hårpigmentering? Så ring til Scalp Hair Illusion på +45 53 54 55 89 allerede i dag.

Hair tattoo in Copenhagen? Call us at +45 53 54 55 89.

BOOK ET GRATIS MØDE

LAD OS SAMMEN BOOKE EN TID TIL DIN FØRSTE BEHANDLING

KONTAKT

BOOK ET GRATIS MØDE

Lad os sammen booke en tid til din første behandling

KONTAKT